TP-Link netwerkproducten

De veelgeprezen netwerkproducten van TP-LINK staan bekend om de uitstekende prestaties en goede prijs-kwaliteitverhouding. Of je nu op zoek bent naar een router, switch, powerline-adapter, repeater, access point of wifi-adapter: met de gebruiksvriendelijke producten van TP-LINK zet je thuis of op kantoor een stabiel en snel (draadloos) netwerk op. Ben je veel onderweg en wil je altijd verzekerd zijn van een goede draadloze verbinding? Ga dan voor een wifi-hotspot.

TP-LINK netwerkproducten

Welke router heb je nodig?

TP-Link Routers

TP-LINK heeft routers met verschillende snelheden en in verschillende prijsklassen. Voor iedere situatie en gezin is er een TP-LINK router. Welke router je nodig hebt, hangt af van de taken die je wilt uitvoeren. Een router kun je bijvoorbeeld gebruiken voor de volgende taken:

  • Browsen op internet
  • YouTube en Netflix kijken
  • Full HD-films streamen
  • 4K-films streamen
  • (Draadloos) online gamen

Kies de beste TP-LINK router voor jou

De prijswinnende routers van TP-LINK zijn uitermate geschikt voor thuis en kantoor en bieden een stabiele en snelle netwerkverbinding. Zo kreeg de Archer C9 een Silver Award van de computernieuwssite Hardware.info, is de TL-WDR4300 door de Tweakers-community uitgeroepen tot beste router van 2013 en kwam de Archer C7 als beste uit de test bij de Consumentenbond. Productspecialist Dylan vergelijkt in onderstaand filmpje de Archer C5 met de Archer C9.

Welke router is geschikt voor jou?

Hoe installeer je een router?

Installatie

De netwerkproducten van TP-LINK zijn gebruiksvriendelijk en eenvoudig in gebruik. Onze productspecialist Dylan laat zien hoe je een TP-LINK router aansluit in je netwerk en hoe je een gastnetwerk met beperkte rechten opzet.

Bekijk hoe je een TP-LINK router installeert

Hoe vergroot je een (wifi-)netwerk?

Netwerkproducten

Heb je een slecht wifi-signaal op zolder? Of wil je boven een pc bedraad aansluiten, maar heb je geen netwerkkabel? TP-LINK biedt diverse netwerkoplossingen. Met een repeater of powerline-adapter creeër je een internetverbinding, overal waar een stopcontact is. De adapters werken naadloos samen met je TP-LINK router en zijn zeer eenvoudig te installeren.

Bekijk hoe je een powerline of een repeater installeert

Wat is het verschil tussen een powerline en een repeater?

Wifi-repeaters: vergroot je wifi-bereik

Wifi-repeater

Wil je ook op zolder of achter in de tuin wifi op je tablet en smartphone? Met een wifi repeater van TP-LINK versterk je het huidige wifi-signaal van je router. De LED-lichtjes helpen je om de beste plek in huis te vinden. Steek de repeater in het stopcontact en met 1 druk op de knop vergroot je het bereik van je draadloze netwerk. Heel eenvoudig dus. Omdat een repeater tegelijkertijd data zendt en ontvangt, gaat er altijd wat draadloze snelheid verloren. Voor dagelijkse taken als surfen en e-mailen is een repeater prima. Wil je meer snelheid? Ga dan voor een powerline-adapter.

Bekijk alle TP-Link wifi repeaters

Powerline adapters: internet via het stopcontact

Powerlines

Met een powerline adapter van TP-LINK leid je het internet via het bestaande stroomnet naar alle kanten van het huis. Hierdoor hoef je geen kabels te trekken en maak je van elk willekeurig stopcontact een wifi-hotspot. Of gebruik de powerline-adapters om apparaten bedraad aan te sluiten. Dankzij de wifi kloonknop kopieer je eenvoudig de instellingen van je huidige draadloze netwerk naar de powerline adapter.

Bekijk alle TP-LINK powerline adapters

Eerder bekeken door jou