Wifi versterker voor je Ziggo router nodig?

Van Ziggo ontvang je een wifi modem waarmee je internet ontvangt in je huis. Er zijn verschillende manieren om het wifi netwerk van je Ziggo wifi modem te verbeteren en uit te breiden.

1. Hoe versterk ik het wifi signaal van mijn Ziggo router?

Versterk het wifi signaal van je Ziggo router met een powerline adapter of access point. Wij raden aan de versterker en je huidige wifi netwerk dezelfde naam en hetzelfde wachtwoord te geven. Zo maak je 1 groot netwerk in je huis en blijf je altijd verbonden met wifi als je door je huis loopt. De verschillen tussen de wifi versterkers:

In het kort

Welke wifi versterker kies je?Powerline adapterAccess point
Wil je geen netwerkkabels door je huis trekken?
Wil je met 1 druk op de knop je signaal versterken?
Wil je niet inleveren op snelheid?
Wil je wifi versterken op de 2,4- en 5 GHz-band?

Aanbevolen wifi versterkers voor Ziggo:

2. Ik wil volledige toegang tot mijn netwerkinstellingen, kan dit?

Ja, dit kan door een losse router achter de Ziggo router te plaatsen. Omdat Ziggo een groot aantal opties afschermt, kiezen veel mensen voor deze oplossing. Verbind de router met een netwerkkabel aan je Ziggo router en je creŽert 2 losse netwerken; 1 van je Ziggo router en 1 van je eigen router. Wil je 1 groot netwerk in je huis en alleen je eigen router gebruiken? Zet je Ziggo router dan in brigde modus en je hebt volledige toegang tot alle instellingen die je eigen router te bieden heeft. Op de Ziggo router achter router-pagina staat uitgelegd hoe je dit eenvoudig zelf kunt doen.

Bekijk alle routers

Eerder bekeken door jou