Je product retourneren

Service van Coolblue.

Toch niet tevreden over je product? Binnen 14 dagen na ontvangst van je product kun je je product retourneren bij onze winkels of via het online retourformulier. Na het invullen van dit formulier heb je nog eens 14 dagen de tijd om je product terug te sturen. Is je product kapot na 14 dagen? We helpen je graag bij de reparatie.

Zo stuur je een product terug:

  • Vul het aanmeldformulier in en klik op versturen. Je ontvangt binnen 1 uur een verzendlabel per mail.
  • Gebruik de Coolblue-doos om het product in te pakken. Als je onze blauwe doos graag wilt houden, mag je het product ook in een andere doos verpakken.
  • Print je verzendlabel en plak deze op de doos. Heb je geen printer? Schrijf het retournummer en het retouradres dan over.
  • Breng je pakket naar een postkantoor bij jou in de buurt. Of breng het naar een van onze winkels. Vinden we gezellig.
  • Bij het afgeefpunt ontvang je een track & trace code waarmee je je geretourneerde producten kunt volgen. Zodra het pakket in ons magazijn is, sturen we je een bevestiging per mail.

Retour aanmelden

Geld terug

Als je product in originele staat, met verpakking en compleet bij ons binnenkomt, storten we het volledige aankoopbedrag terug op je rekening. We doen er alles aan om het binnen 3 werkdagen na ontvangst terug te storten. Soms lukt dit niet. Maar je kunt ervan uitgaan dat je uiterlijk 14 dagen na je retourmelding het geld terug hebt.

Sommige producten kun je niet terugsturen. Bekijk hier welke dat zijn.


Terugsturen van zware producten

Wil je een product terugsturen, maar is het te groot of te zwaar om als pakket te versturen? In de meeste gevallen komen we het product gewoon bij je ophalen. Lees hier wat je kunt doen.


Meerdere producten terugsturen

Wil je verschillende producten terugsturen? Herhaal dan de retouraanvraag voor ieder product. Meerdere dezelfde producten retourneren? Geef dit dan duidelijk aan in het retourformulier.


Andere manieren om je product terug te sturen

We raden je aan om gebruik te maken van ons online retourformulier. Je kunt je product ook naar een van onze winkels brengen. Daarnaast kun je ook gebruik maken van het Europees modelformulier voor Herroeping. Dit formulier is toegevoegd in de orderbevestiging van je bestelling. Je kunt dit formulier gebruiken om binnen 14 dagen de koop te ontbinden.


Bekijk wat we gaan doen zodra we je retour hebben ontvangen.

Contactopties Bekijk openingstijden

Eerder bekeken door jou